Upis


U auto-školi sklapate Ugovor kojim je regulisan način obuke i način sprovođenja i organizovanja  polaganja vozačkog ispita. Za sklapanje Ugovora je potrebna lična karta, a za maloletna lica je potrebno i prisustvo roditelja za potpis Ugovora. Prilikom upisa se potpisuje Saglasnost  za prikupljanje, obradu i zaštitu podataka o ličnosti  u procesu osposobljavanja kandidata za vozače. Za upis nije potrebno lekarsko uverenje ono je neophodno za početak praktične obuke.

Nakon upisa počinje slušanje teorijske nastave (fond od 40 časova) koja se organizuje u prostorijama auto-škole. Kandidat je dužan da prisustvuje svim časovima jer Pravilnikom o teorijskoj obuci izostanci nisu dozvoljeni. Teorijska nastava traje oko tri i po nedelje (3-4 puta nedeljno po tri časa) i jednom odslušana nema vremenskog ograničenja odnosno "važi za stalno".

Nakon završene teorijske obuke, vrši se prijava teorijskog ispita. Teorijski ispit se polaže na računarima i snima audio-video nadzorom. Teorijski ispit važi godinu dana, odnosno od dana polaganja teorijskog ispita u roku od godinu dana kandidat treba da odvozi časove praktične obuke (fond 40 časova) i položi praktični ispit. U slučaju da, iz bilo kog razloga, teorijskom ispitu istekne važnost, kandidat ima mogućnost da ga ponovo položi i nastavi sa osposobljavanjem gde je stao. Dnevno je moguće imati najviše dva časa praktične obuke (vožnje), a termine i intenzitet određuje kandidat u skladu sa svojim obavezama i dogovoru sa instruktorom.

Prilikom prijave za polaganje praktičnog ispita potrebno je imati i položen ispit  prve pomoći za vozače koji auto-škola organizuje jednom mesečno u zgradi Hitne pomoći u ulici Franše D Eperea br.5. Kurs je veoma lako položiti i sastoji se iz dva dela. U subotu se slušaju predavanja u intervalu od 10-14 časova, a polaganje je u nedelju u periodu od 10-12 časova.

Nakon položenog praktičnog dela ispita (vožnje) u auto-školi dobijate UVERENJE o položenom vozačkom ispitu (besplatno) i odlazite u Policijsku upravu u Ljermontovu 12a  po svoju PROBNU DOZVOLU.